BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 22, 2011

penadd tp enjoy .


hey korang smua , hari nie hari pling bosan nk dtang skolah coz aku alek kol 2.30 pas uwh bwk bku blmbak plak uwh hahaha . skema la katekan , td aku ade PJ ckgu ajak men bola . peh , taleh bla doe aku maen bola td coz aku maen smbil tahan BERAK hahaha . yg aku geram uwh time pg jea msti prot aku rase tak sdap , taktaw la npe . lpas rehad prot aku oke plak , mcmmcm ragam la prot aku nie . ptang td ade kokorikulum , ade ptandingan msak cara hutan and masaknya bkn dlm utan tp kat pdang skolah , aku take part dlm bnda nie , penad doe nk msak tgahtgah pnas . kol dua stengah time matahari tgah tegak aku dh pegi cari kayu nk buat dpur , pas uwh nk idupkan api , 15minit gak la kau nk idupkan api , bese la , aku bkn taw sanad bnda2 mcm nie . aku puas ati la coz ape yg aku msakkan menjadi , ade team yg tak jd ade team yg msak jd tp tak bersih . alhamdulillah team aku msak menjadi and bersih ! SEMUA TEAM AKU LELAKI haha . betapa hebadnya kan kami lelaki , ade team perempuan msak tak jd . lastly aku nk ckp smething , jgn pndang org sbelah mata huhuhu :p

0 comments: