BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 2, 2011

kena TEPEK !


hey korang , aku nk cter nie . asyik bg fakta jea nanty korang boring plak , td kat skolah aku kna tepek dgn PK HEM skolah aku doe sbb smlm aku kna marah dgn dya coz aku kuar rehat kononnya awal nk mmpos , dya bebel2 kat aku la konon ckp "ape keistimewaan awk drpd pelajar lain" tp aku buad taktaw jea , aku mkan dgn slumbernya hahaha . last2 korang nk taw ape dya buad ? dya suruh aku benti mkan , dgn spontannya aku kate "relekslah ckgu" . dya pown ape lg bebel la dgn pnjang lebarnya , aku pown dgar jea smbil smbung mkan . tetibe dya tgah bebel uwh , loceng pown bunyi . aku pown ape lg , mencelah la dya tgah ckp , aku kate "saya dgar bunyi loceng la ckgu" haha . pas uwh dya tegur plak rmbot aku , saje la uwh nk cri pasal huhu . aku pown dh mlas nk dgar , aku usik la dya nk bg dya stop la katekan . dya ckp "saya simpan loya buruk awk uwh" . aku pegi mcm uwh jea and dya gi sound bdk laen plak . last2 , pg td dya ckp kat assembly ape yg aku ckp kat dya time dya marah aku , selamat dya tak sebut nme aku . aku dduk tsengeh-sengeh jea kat bwh dgn kwnkwn aku .



p/s : aku kuar rehad awal lima minit jea kott , tu pown nk mmbebel :)

0 comments: