BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 22, 2011

untong la nk amekk RESULT !!


assalamualaikum korang , lmenya la aku tak update blog nie usang nie kan , byk habuk sana sini aku tgok kat blog nie hahaha . bkn ape tp juz mlas nk update , bz la katekan . topik pg nie aku nk cter skit pasal nk amekk RESULT , msti bdkbdk pmr ske topik nie sbb lg 9 jam lg kott dorang nk amekk result hahahaha :p walau ape pown yg korang dpt jgn lupe ucap ALHAMDULILLAH sbb tu jea yg kita mampu and kita dh lakukan yg terbaik . relex jea la , pmr jea kott , spm nanty buad la yg terbaekk . yg gagal pulak jgn lupa usaha lg , sekali gagal bukan bmakna selamanya gagal kan so tayah la sdeyh sangat . sbenarnya aku taktau nk kate ape dh nie , men tulis jea nie , btw wish me luck for my spm RESULT :D

0 comments: